16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Δελτία Τύπου | 15 Νοεμβρίου 2023
Η Ανθρωπιστική βοήθεια του Δήμου Ερμιονίδας προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας

Κρανίδι, 15.11.2023

Δελτίο Τύπου

Λάβαμε χθες, Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023, την ευχαριστήρια επιστολή του Δημάρχου Παλαμά, κ. Γεώργιου Σακελλαρίου, με την οποία μας στέλνει τις θερμές ευχαριστίες του με αφορμή την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας που οργάνωσε ο Δήμος μας για τους κατοίκους του Παλαμά που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.

Αξίζει να σημειωθεί ότι αμέσως μετά την καταστροφική θεομηνία, παρόλο που και ο Δήμος Ερμιονίδας κρίθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, λόγω της σφοδρής βροχόπτωσης στις 6 Σεπτεμβρίου, ξεκινήσαμε τη συλλογή ανθρωπιστικής βοήθειας για τους συνανθρώπους μας στην Καρδίτσα, οι οποίοι είχαν μεγαλύτερη ανάγκη.

Το μυαλό μας και η σκέψη μας ήταν από την πρώτη στιγμή στους κατοίκους της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από την κακοκαιρία “Daniel”.

Για μια ακόμα φορά ο Δήμος Ερμιονίδας έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο και  καταφέραμε όλοι μαζί να αποδείξουμε ότι η Αλληλεγγύη και η Ανθρωπιά μας ενώνουν και μας κάνουν πιο δυνατούς.

Ευχαριστούμε θερμά όλους εσάς που ανταποκριθήκατε άμεσα στο κάλεσμά μας και προσφέρατε απλόχερα τη βοήθειά σας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Ευχόμαστε σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλίας γρήγορη αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που σημειώθηκαν στον τόπο τους.

Γραφείο Δημάρχου

Η ευχαριστήρια Επιστολή του Δημάρχου Παλαμά: