25 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να καταδικάσει τους τραμπουκισμούς και τις αγοραίες συμπεριφορές αιρετών της παράταξής του
Δελτία Τύπου | 30 Ιανουαρίου 2021
Η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Άννα Καλογεροπούλου επισκέφθηκε τον Δήμο Ερμιονίδας.

Κρανίδι, 30/01/2021

Δελτίο Τύπου 

Τον Δήμο Ερμιονίδας, επισκέφθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  κα Άννα Καλογεροπούλου την Παρασκευή 29/01/2021, συνοδευόμενη από τον Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδος κ. Ιωάννη Μαλτέζο και στελέχη της Περιφέρειας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο χώρο του  Δημαρχείου Ερμιονίδας, παρουσία του Δημάρχου κ. Ιωάννη Γεωργόπουλου, του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αναστάσιου Γανώση, της Αντιδημάρχου Τουρισμού & Προέδρου της Επιτροπής Τουρισμού  κας Αγγελικής Λούμη και του Αντιδημάρχου & Αντιπροέδρου της Επιτροπής Τουρισμού κ. Μπίμπα Αριστείδη.

Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ανάδειξη του φυσικού πλούτου της Ερμιονίδας και μέσα από έναν γόνιμο διάλογο προέκυψαν ζητήματα που αφορούν την βελτίωση του τουριστικού προϊόντος της περιοχής μας και την προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού. Είναι γνωστό ότι η Ερμιονίδα μας  έχει μια ιδιαίτερη   «τουριστική  ταυτότητα», την οποία  πρέπει να προβάλλουμε.

Οι  μεγάλες σε μήκος παραλίες μας και οι περιοχές φυσικού κάλλους που διαθέτουμε δίνουν τη δυνατότητα για επισκέψεις, περιπάτους και διαδρομές χωρίς συνωστισμό και κοντά στον καθαρό αέρα και τη φύση.

Κατά τη συζήτηση διερευνήθηκε το περιθώριο συνεργασίας για διάφορα ζητήματα που σχετίζονται με την βελτίωση της προσβασιμότητας αλλά και της φυσικής πρόσβασης των ατόμων σε χώρους υψηλής επισκεψιμότητας. Γίνεται μια σημαντική προσπάθεια παραγωγής έργων που λείπουν από τον Δήμο μας και γενικότερα από την Περιφέρειά μας. Την επόμενη μέρα της πανδημίας, πλεονέκτημα θα έχει όποιος έχει προετοιμαστεί καλύτερα.

Ύστερα από την συνάντηση στον χώρο του Δημαρχείου, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο Σπήλαιο Φράγχθι στην Κοιλάδα, στο άλσος Μπίστι στην Ερμιόνη και στις Δολίνες στα Δίδυμα.

 

Γραφείο Δήμαρχου