21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Δελτία Τύπου | 26 Μαΐου 2017
Η ΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΥΝ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ κ. ΛΑΜΠΡΟΥ

Ο κύριος Λάμπρου συνεχίζει την παραπληροφόρηση με ανακρίβειες και ψευδή δημοσιεύματα. Δυστυχώς γι” αυτόν υπάρχει η καταγραφή των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου που αποκαλύπτει την τακτική του, της συκοφαντίας και της λασπολογίας.!!! Για την ενημέρωση των Δημοτών μας, παραθέτουμε τόσο την ηχητική μαγνητοφώνηση της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για ορισμό μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. όσο και τα πρακτικά της απομαγνητοφώνησης ( που ο κύριος Λάμπρου δεν έκανε ποτέ όπως είχε υποχρέωση από τη Νομοθεσία ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), και καταρρίπτουν τα δυο ψευδή δημοσιεύματά του.

1. Ότι ο κύριος Ηλίας Κατσάβελας δεν ψηφίστηκε ως τακτικό μέλος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ 

2.Ότι ο κύριος Λάμπρου έκανε πρόταση για Πρόεδρο της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ τον κύριο Γεώργιο Μπουρίκα. 


http://ermionida.gr/wp-content/uploads/2017/05/20170526_002.mp3

Οφείλει λοιπόν να ανακαλέσει τα δημοσιεύματα του και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη τόσο για τα ψευδή δημοσιεύματά του όσο και για τους απρεπείς χαρακτηρισμούς προς την Δημοτική Αρχή.

Το ποιος παραποιούσε αποφάσεις, παραπλανούσε, και δεν τηρούσε την Νομιμότητα τα προηγούμενα χρόνια της Προεδρίας του, το γνωρίζει καλύτερα από όλους, πράγμα που σε επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα το  διαπιστώσουν στοιχειοθετημένα  τόσο οι Δημοτικοί Σύμβουλοι όσο και οι Δημότες μας. Ελπίζω ο κύριος Λάμπρου να είναι παρών!!!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΦΥΡΗΣ

http://ermionida.gr/wp-content/uploads/2017/05/kelli2.jpghttp://ermionida.gr/wp-content/uploads/2017/05/kelli2.jpgkellikelli2