25 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 7ΗΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ Εισερχόμενα eleni antonopoylou
Δελτία Τύπου | 18 Μαΐου 2022
«ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ»

Κρανίδι, 18.05.2022

Δελτίο Τύπου

Σήμερα ξεκίνησαν οι «ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΕΙΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΣ ΕΤΟΙΜΟΡΡΟΠΩΝ ΚΤΙΣΜΑΤΩΝ», αρχής γενομένης από το Κρανίδι και ένα από τα πλέον επικίνδυνα ετοιμόρροπα κτίρια.

Η Δημοτική Αρχή με επιμονή και προσπάθεια υλοποιεί και ολοκληρώνει έργα απαραίτητα για την ασφάλεια των κατοίκων της Ερμιονίδας.

Η υλοποίηση του προγράμματος, σε σύντομο χρονικό διάστημα, μετά την ανάθεση και υπογραφή της Σύμβασης, ολοκληρώνει τον κύκλο των διαδικασιών για την εφαρμογή στην πράξη κάθε σημαντικού έργου.

Η κατεδάφιση των κτισμάτων που έχουν κριθεί κατεδαφιστέα από την αρμόδια επιτροπή και έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες διαδικασίες, προχωρά με γοργούς ρυθμούς.

Επίσης με εντατικούς ρυθμούς, θα συνεχιστούν οι διαδικασίες κρίσης για κατεδαφίσεις και άλλων ετοιμόρροπων κτιρίων, από την αρμόδια επιτροπή.

Η επικινδυνότητα κτιρίων εντός των οικισμών, κρίνουμε ότι θέτει το θέμα των κατεδαφίσεων σε μέγιστη προτεραιότητα, καθώς προέχει όλων των έργων η ασφάλεια των δημοτών.

Γραφείο Δημάρχου