12 Αυγούστου 2022 Τελευταία ανάρτηση:Ολοκληρώθηκε από το Δ.Λ.Τ.Ε. η επισκευή – ανακατασκευή της παλαιάς γλίστρας στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στην Ερμιόνη
Δελτία Τύπου | 25 Ιανουαρίου 2021
Μέσα Ατομικής Προστασίας και επέκταση ωραρίου στις Σχολικές Καθαρίστριες

Κρανίδι, 25/01/2021

Δελτίου Τύπου

Για την τήρηση όλων των μέτρων που αφορούν την αποφυγή της εξάπλωσης ή της μετάδοσης του κορωνοϊού ο Δήμος Ερμιονίδας έχει εφαρμόσει όλα τα μέτρα, σε όλους τους τομείς ευθύνης του από την πρώτη στιγμή. Ένας από αυτούς τους τομείς είναι το σχολικό περιβάλλον στο οποίο δίνεται ιδιαίτερη έμφαση.

Με ευθύνη του αρμόδιου Δημοτικού Συμβούλου Αντουλινάκη Σπύρου, στο πλαίσιο των βασικών υποχρεώσεων της Δημοτικής Αρχής, μοιράστηκαν τις προηγούμενες μέρες για πρώτη φορά σε όλες τις σχολικές καθαρίστριες μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) ενώ σήμερα έγινε από τον Τεχνικό Ασφαλείας του Δήμου Ερμιονίδας σεμινάριο για την ορθή χρήση αυτών.

 Τέλος σημειώνεται ότι, υπογράφηκε από το Δήμαρχο Ερμιονίδας, έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία δημοσιεύτηκε στο ΦΕΚ, η επέκταση του ωραρίου των συμβασιούχων σχολικών καθαριστριών τρίωρης απασχόλησης σε πεντάωρη απασχόληση ,ώστε να γίνεται σχολαστικότερος και πληρέστερος καθαρισμός στις σχολικές αίθουσες .

Γραφείο Δημάρχου