12 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας υπηρετεί πιστά την τακτική της στείρας και μηδενιστικής αντιπολίτευσης
Μήνυμα του Δημάρχου Ερμιονίδας για τις Πανελλήνιες Εξετάσεις 2023

Κρανίδι, 31.05.2023

Ανακοίνωση

Αγαπητές μαθήτριες,

Αγαπητοί μαθητές,

Με αφορμή την έναρξη των Πανελληνίων Εξετάσεων για το έτος 2023, αύριο Πέμπτη 1 Ιουνίου για τους μαθητές του ΕΠΑΛ Κρανιδίου και την Παρασκευή 2 Ιουνίου για τους μαθητές των Γενικών Λυκείων Κρανιδίου και Ερμιόνης, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες και όλους κάθε επιτυχία στην προσπάθειά σας για την εισαγωγή σας στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση.

 Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις αποτελούν την ολοκλήρωση μια πολύχρονης και κοπιώδους προσπάθειας για εσάς, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και την αφετηρία για την επόμενη εκπαιδευτική βαθμίδα.

 Είναι ένας σταθμός στην μεγάλη πορεία της ζωής σας, ο οποίος αν και κρίνεται σημαντικός, σε καμία περίπτωση δεν είναι ο μοναδικός ή ο τελευταίος σταθμός στη ζωή σας. Η ζωή εξάλλου απαιτεί διαρκή αγώνα και προσπάθεια!

Να θυμάστε ότι ένας κύκλος ολοκληρώνεται για εσάς και ένας νέος αρχίζει!

Με όπλα τις γνώσεις σας και εφόδια τις αρχές και τις αξίες που σας μετέδωσε όλα αυτά τα χρόνια το σχολείο, οι δάσκαλοί σας και η οικογένειά σας, με ηρεμία και πίστη στις ικανότητές σας να προσπαθείτε σ’ όλη σας τη ζωή να εξελίσσεστε,  να είστε καλοί άνθρωποι και  να φτάσετε όσο πιο ψηλά μπορείτε!

Να ξέρετε ότι σας καμαρώνουμε για την προσπάθειά σας  και αγωνιούμε μαζί σας!

 Η δική σας πρόοδος είναι η δική μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον!

Σας εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

Να είναι ο δρόμος που ανοίγεται μπροστά σας γεμάτος χαρές και επιτυχίες!

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,

Ιωάννης Γεωργόπουλος