21 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Διακήρυξη για Πάρκινγκ στη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου
Δελτία Τύπου | 09 Αυγούστου 2023
Νέο υπερσύγχρονο απορριμματοφόρο στον Δήμο Ερμιονίδας

Κρανίδι, 09.08.2023

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 9 Αυγούστου 2023, η παραλαβή του νέου υπερσύγχρονου απορριμματοφόρου, παρουσία του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλου, του Αντιδημάρχου Καθαριότητας, κ. Γ. Πιτσά, του Προϊστάμενου της Υπηρεσίας του Τμήματος Περιβάλλοντος, Πολιτικής Προστασίας, Καθαριότητας, Ανακύκλωσης & Συντήρησης Πρασίνου, κ. Β. Πασιαλή και εργαζομένων της υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου Ερμιονίδας.

Το νέο απορριμματοφόρο που ενισχύει σημαντικά το στόλο του Δήμου Ερμιονίδας είναι τύπου πρέσας χωρητικότητας 14m³ και διαθέτει σύστημα πλύσης κάδων.

Η δαπάνη για την αγορά του νέου απορριμματοφόρου ανέρχεται στο ποσό των 241.800,00€ με ΦΠΑ και χρηματοδοτήθηκε από το Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ» του Υπουργείου Εσωτερικών.

Συνεχίζουμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες του Δήμου Ερμιονίδας προς όφελος των εργαζομένων και των πολιτών.

Συνεχίζουμε σταθερά, δουλεύοντας μεθοδικά και αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους για την ενίσχυση και ανανέωση του στόλου των μηχανημάτων μας, κυρίως στον τομέα της καθαριότητας, ο οποίος είναι ύψιστης προτεραιότητας στον Δήμο μας με σκοπό τη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής των δημοτών μας.

Με συνεχείς προσπάθειες επιδιώκουμε να κρατάμε την Ερμιονίδα καθαρή.

Γραφείο Δημάρχου