18 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ στο ΟΠΣΑΑ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ανοιχτή Αγορά)
Δελτία Τύπου | 07 Ιουνίου 2024
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας μέλος του Συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής της ΚΕΔΕ

Κρανίδι, 07.06.2024

Δελτίο Τύπου

Με την εκπροσώπηση του Δήμου Ερμιονίδας πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου 2024, η 1η Συνεδρίαση των μελών του Συμβουλίου της Οικονομικής Επιτροπής της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), στην οποία ορίστηκε μέλος ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος.

Ειδικότερα, Η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), ως το κορυφαίο συλλογικό όργανο της πρωτοβάθμιας Αυτοδιοίκησης όρισε τον Δήμαρχο Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλο μέλος της Οικονομικής Επιτροπής, λαμβάνοντας υπόψη την αυτοδιοικητική του πορεία, καθώς και την γνώση του για ζητήματα  που αφορούν τη λειτουργία της επιτροπής.

Στη Συνεδρίαση συζητήθηκαν τα τρέχοντα οικονομικά θέματα των ΟΤΑ, όπως η ενίσχυση των ΔΕΥΑ των Δήμων, η χρηματοδότηση έργων τοπικής ανάπτυξης κα.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλος, ευχαρίστησε θερμά τον Πρόεδρο και τα μέλη της Επιτροπής και δεσμεύτηκε σε μια αγαστή συνεργασία με γνώμονα τη διασφάλιση των οικονομικών συμφερόντων όλων των Δήμων.

Γραφείο Δημάρχου