12 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Περιμένουμε από τον κ. Μαργέτα να καταδικάσει τη στάση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξής του, στο θέμα της κατάργησης του Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου  
Δελτία Τύπου | 17 Νοεμβρίου 2022
Ο Δήμος Ερμιονίδας στην “Πελοπόννησο EXPO”

Κρανίδι, 17.11.2022

Δελτίο Τύπου

Πραγματοποιήθηκαν χθες, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2022, τα εγκαίνια της μεγαλύτερης Περιφερειακής Έκθεσης της Πελοποννήσου, ΄΄Πελοπόννησος EXPO΄΄, η οποία μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Καινοτομία, νέα προϊόντα, αγροτική παραγωγή, υψηλή τεχνολογία, όλα σε μια Έκθεση.

Ο Δήμος Ερμιονίδας για μια ακόμη φορά δήλωσε δυναμικά την παρουσία του με δικό του Περίπτερο, μοναδικής αισθητικής, σύμφωνα με τα σχόλια των επισκεπτών, προβάλλοντας τις ομορφιές του τόπου, τον προορισμό αλλά και τα εξαιρετικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.

Το Περίπτερό μας επισκέφθηκε πλήθος κόσμου και εμείς αυτόν τον κόσμο τον καλωσορίσαμε, όπως πάντα, με το χαμόγελό μας, την φιλόξενη διάθεσή μας, προσφέροντάς του παραδοσιακά κεράσματα, χρήσιμες πληροφορίες για την Ερμιονίδα, τα ευλογημένα τοπικά της προϊόντα και τις δραστηριότητες και εκείνοι έφευγαν εντυπωσιασμένοι κρατώντας στο χέρι τον Τουριστικό Οδηγό μας, με την υπόσχεση πως θα μας επισκεφθούν.

Επίσης, το Περίπτερο της Περιφέρειας Πελοποννήσου φιλοξενεί εικόνες από την Ερμιονίδα ενισχύοντας την πεποίθηση πως ΄΄κοιτάμε στα μάτια΄΄ πλέον, τους ως τώρα δημοφιλείς προορισμούς της Πελοποννήσου, γεγονός που προέκυψε μετά από πολύ σκληρή δουλειά στον τομέα του Τουρισμού.

Το Περίπτερό μας, μεταξύ άλλων, επισκέφθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταικούρας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας κκ  Νεκτάριος, οι Βουλευτές του Νομού μας κ.κ. Γ. Αδριανός, Γ. Γκιόλας, Α. Πουλάς, οι Βουλευτές Ν. Ηλείας Μ. Κατρίνης, Ν. Μεσσηνίας Π. Μαντάς και Α. Χαρίτσης, οι Αντιπεριφερειάρχες Αργολίδας Δ. Σχοινοχωρίτης, Αρκαδίας Μ. Σκαντζός, Κορινθίας Α. Κόρκα, Λακωνίας Ν. Τζινιέρης, Τουρισμού & πολιτισμού Α. Καλογεροπούλου, Διοίκησης & Οικονομίας Χ. Λαμπρόπουλος, Περιβάλλοντος Α. Τσουκαλάς, Ο Πρόεδρος Του Περιφερειακού Συμβουλίου Γ. Μαλτέζος, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Α. Γανώσης, Β. Σιδέρης και Γ. Μαντζούνης και οι Δήμαρχοι Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος και Επιδαύρου Τ. Χρόνης, καθώς επίσης και οι Πρόεδροι και τα μέλη των Επιμελητηρίων Πελοποννήσου.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, Γ. Γεωργόπουλος, ως οικοδεσπότης ξενάγησε μαζί με τους συνεργάτες του, τους καλεσμένους και τους επισκέπτες στο Περίπτερο του Δήμου Ερμιονίδας,  όπου όλη η Πελοπόννησος έγινε ένας τόπος, ένας προορισμός, ένα ζητούμενο.

Παρόντες στο Περίπτερο ήταν η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης  Αγγελική Λούμη, οι Αντιδήμαρχοι Τόνια Αντωνοπούλου και Σπύρος Αντουλινάκης και ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ και  Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού, Αριστείδης Μπίμπας.

Η Έκθεση θα διαρκέσει έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου στο κτίριο Φραγκίστα, στην Δαλαμανάρα Άργους.

Σας περιμένουμε!

Γραφείο Δημάρχου