21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Δελτία Τύπου | 15 Απριλίου 2024
Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε στο “Let’s Do it Greece 2024”

Κρανίδι, 15.04.2024

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Ερμιονίδας συμμετείχε  και φέτος στο «Let’s do it Greece 2024» τη μεγαλύτερη  ταυτόχρονη Εθελοντική δράση της Χώρας που πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 14 Απριλίου 2024.

Ο Δήμος Ερμιονίδας  σε συνεργασία με τις Δημοτικές Κοινότητες και Εθελοντικές Ομάδες, οι οποίες πήραν  πρωτοβουλίες και δημιούργησαν την δική τους  δράση  φροντίζοντας μια περιοχή εντός ορίων της κοινότητας τους, με τη συμμετοχή σχολείων συλλόγων, φορέων και εθελοντών.   

Είναι στο χέρι μας να προστατέψουμε το περιβάλλον και την όμορφη φύση του τόπου που επιλέξαμε να ζούμε και μόνο με συλλογική προσπάθεια και τη συμμετοχή όλων μας θα καταφέρουμε να διαφυλάξουμε την ποιότητα της ζωής μας και την καθαριότητα του  τόπου  μας. 

Συγχαρητήρια σε όλους τους εθελοντές  μας και ιδιαίτερα στα νέα παιδιά για τη συμμετοχή τους και την εθελοντική προσφορά τους.

Η Αντιδήμαρχος  Eθελοντισμού & Αλληλεγγύης

του Δήμου Ερμιονίδας,

Στάπα Μαρία