16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Δελτία Τύπου | 12 Αυγούστου 2022
Ολοκληρώθηκε από το Δ.Λ.Τ.Ε. η επισκευή – ανακατασκευή της παλαιάς γλίστρας στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στην Ερμιόνη

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ερμιόνη, 12.08.2022

Ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 12 Αυγούστου 2022, η αποκατάσταση της παλαιάς γλίστρας στην παραλία του Αγίου Ιωάννη στην Ερμιόνη.

Από σήμερα και έπειτα από δύο μέρες διακοπής λόγω εργασιών, δόθηκε για χρήση στο κοινό.

Η επισκευή – ανακατασκευή της παλαιάς γλίστρας περιελάμβανε την καθαίρεση του παλιού οπλισμένου σκυροδέματος, την νέα σκυροδέτηση με οπλισμένο σκυρόδεμα ποιότητας  C30-37 και την επίπαση της επιφάνειας με χαλαζιακή άμμο για την αποφυγή γλιστρημάτων των κολυμβητών. Για την σύνδεση της νέας επιφάνειας με την υπάρχουσα χρησιμοποιήθηκαν αγκύρια Φ10.

Μέσα στο επόμενο εικοσαήμερο θα τοποθετηθεί στην γλίστρα και μια 2η ανοξείδωτη σκάλα.

Το έργο εκτελέστηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ερμιονίδας, ακολουθώντας όλες τις προβλεπόμενες από τον Νόμο διαδικασίες.

Κατά την διάρκεια της κατασκευής του έργου ήταν παρόντες ο Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Ερμιονίδας κ. Φλωρής Μανώλης, ο Αντιπρόεδρος κ. Βελούδης Ηλίας και η υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας και επιβλέπουσα μηχανικός του έργου κ. Αντωνιάδου Δέσποινα.

Το Δ.Λ.Τ. Ερμιονίδας συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την εκπόνηση μελετών και την εκτέλεση έργων σε όλα τα λιμάνια αρμοδιότητάς του, τα οποία θα παρουσιάσουμε με νέο δελτίο τύπου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Φλωρής Μανώλης

Πρόεδρος του Δ.Λ.Τ. Ερμιονίδας