16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Δελτία Τύπου | 11 Απριλίου 2023
Ολοκληρώθηκε η διανομή των απινιδωτών στα ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας

                                Κρανίδι, 11.04.2023

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία παράδοσης παραλαβής των απινιδωτών στα Αθλητικά σωματεία του Δήμου Ερμιονίδας.

Υπενθυμίζεται ότι  έχουν ήδη παραλάβει από έναν φορητό απινιδωτή η ποδοσφαιρική ομάδα  «Ποσειδών» Διδύμων, η Αθλητική Ένωση Ερμιονίδας και ο Νέος Ο.Φ. Ηλιοκάστρου.

Ο  Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννη Γεωργόπουλος παρέδωσε ακόμα τρεις  σε ερασιτεχνικά αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες των δημοτικών γηπέδων για την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Ειδικότερα, από έναν αυτόματο απινιδωτή, τελευταίας τεχνολογίας, παρέλαβε ο κ. Δημήτριος Τσιρτσίκος για τον Αθλητικό Όμιλο Κορωνίς Κοιλάδας, ο  κ. Σίμος Καϊμασίδης, εκπροσωπώντας τον Αθλητικό Όμιλο Κρανιδίου, ο κ. Ιωάννης Σκούρτης από τον Αθλητικό Όμιλο Καλαθοσφαίρισης Ερμιονίδας  και ο κ. Δημήτριος Ρουκουλές από τον Πορτοχελιακό.

Επισημαίνεται ότι ένας  επιπλέον απινιδωτής παραδόθηκε στον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος (Κ.Ε.Α.Π.) Δήμου Ερμιονίδας, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες όλων των αθλητικών διοργανώσεων και των αγώνων, οι οποίοι θα διεξάγονται στο δημοτικό γήπεδο του Π.Α.Κ. Κρανιδίου.

Στο εξής οι αγώνες θα διεξάγονται με περισσότερη ασφάλεια, ενώ έχουν ήδη ξεκινήσει οι αιτήσεις για το σεμινάριο πρώτων βοηθειών και χρήσης απινιδωτή από ειδικούς εκπαιδευτές σε αθλητές, προπονητές, αλλά και πολίτες του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή πάντοτε ανταποκρίνεται άμεσα στις υπάρχουσες ανάγκες της τοπικής κοινωνίας. Ιδιαίτερα για το συγκεκριμένο θέμα που άπτεται της προστασίας της ανθρώπινης ζωής.

Η πρόληψη αποτελεί μέγιστη προτεραιότητα και εργαλείο για την αποφυγή ανεπιθύμητων συμβάντων.

Γραφείο Δημάρχου