16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Νέα & Ανακοινώσεις | 13 Οκτωβρίου 2020
Παρουσίαση και προβολή της Ερμιονίδας στην ΕΡΤ

Κρανίδι, 13.10.2020

Ανακοίνωση Δημάρχου

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου ήταν μια σημαντική ημέρα για τον Δήμο της Ερμιονίδας. Μέσα από την φιλόξενη συχνότητα της Δημόσιας Τηλεόρασης, μας δόθηκε η ευκαιρία να παρουσιάσουμε τα μοναδικά προϊόντα της περιοχής μας, όπως είναι το ρόδι και το ελαιόλαδο. Ειδικά για το ρόδι ενημερώσαμε τους καταναλωτές ότι μετά από πολύχρονη μάχη κερδίσαμε να χαρακτηριστεί το προϊόν “ΠΟΠ” που έχει μεγάλη αξία για την προώθηση όχι μόνο στην εσωτερική αγορά, αλλά και στο εξωτερικό. Η Ερμιονίδα όμως δεν παράγει μόνο σπουδαία προϊόντα γης και φυσικές μοναδικές ομορφιές, αλλά έχει να επιδείξει αρχαίο πολιτισμό που έρχεται από τα βάθη των αιώνων και οφείλουμε να τον διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού.

Η εξαιρετική παρουσίαση από τους συντελεστές της εκπομπής της ΕΡΤ (Γιάννη Σκάλκο και Κώστα Λασκαράτο), έδωσε την δυνατότητα στους τηλεθεατές να παρακολουθήσουν τις εικόνες από τα δυο βίντεο που έχουν παραχθεί μετά από την πρωτοβουλία του Δήμου μας.

Οι εικόνες που είναι με μοναδικό τρόπο αποτυπωμένες στο φυσικό περιβάλλον με τα αρχαιολογικά μας μνημεία “αιχμαλωτίζουν” τον τηλεθεατή και τον περπατούν σε άλλες μακρινές εποχές που μόνο ο τόπος μας μπορεί να το παράσχει.

Ο Δήμος θα συνεχίσει να δημιουργεί προστιθέμενη αξία για τους δημότες του, αλλά και για όσους επισκέπτονται την περιοχή μας.

 

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος