17 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση για την ειδική συνεδρίαση Λογοδοσίας (3ο δίμηνο 2024) του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Ερμιονίδας
Νέα & Ανακοινώσεις | 22 Ιουλίου 2021
Παρουσίαση Προγράμματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Καλοκαίρι 2021 – Δήμος Ερμιονίδας.

Κρανίδι, 22.07.2021

Ανακοίνωση

     Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, παρουσιάζει και το φετινό καλοκαίρι το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων, προσαρμοσμένο στις απαιτήσεις της περιόδου που διανύουμε. Ιδιαίτερα την τρέχουσα περίοδο των συνεχιζόμενων δυσκολιών, ο Πολιτισμός αποτελεί διέξοδο και ανάγκη για όλους μας, μικρούς και μεγάλους.

     Φιλοξενούμε, συμμετέχουμε και στηρίζουμε αξιόλογες δράσεις με την συνεργασία Συλλόγων και πολιτιστικών φορέων. Το καλοκαίρι 2021 στην Ερμιονίδα θα συναντηθούν, η μουσική, το θέατρο, ο λόγος, η ποίηση, η παράδοση, η ιστορία, τα φεστιβάλ, οι επετειακές εκδηλώσεις, η καλλιτεχνική δημιουργία.

     Δημότες και επισκέπτες ας «ταξιδέψουμε» στον Πολιτισμό, ας μοιραστούμε στιγμές χαράς, αισιοδοξίας και συγκινήσεων. Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια αλλά ανάγκη για να χαμογελάσει η ψυχή μας.

     Το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Αλληλεγγύης, Πολιτισμού και Παιδείας του Δήμου Ερμιονίδας, σας προτείνει ένα ξεχωριστό ταξίδι, στη φετινή πολιτιστική επανεκκίνηση της  Ερμιονίδας. Με αίσθημα ευθύνης για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας, σας προσκαλούμε να απολαύσετε τις καλοκαιρινές πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Ο Πρόεδρος 

 

Κουτούβαλης Δαμιανός

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής: