14 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 27 Απριλίου 2022
«Πάσχα στο Πορτοχέλι»

Πορτοχέλι, 27.04.2022

Δελτίο Τύπου

Ολοκληρώθηκαν με απόλυτη επιτυχία οι εκδηλώσεις του Πάσχα στην Κοινότητα Πορτοχελίου. Οι επισκέπτες έζησαν ένα εκπληκτικό τριήμερο δράσεων, εικόνων και θεάματος με αποκορύφωμα την Κυριακή του Πάσχα, όπου πραγματοποιήθηκε το ”Κάψιμο του Ιούδα”. Η Κοινότητα Πορτοχελίου, ο  Δήμος Ερμιονίδας μέσω του Νομικού  Προσώπου Κοινωνικής Πρόνοιας Αλληλεγγύης  Παιδείας & Πολιτισμού  και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Φάρος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ώστε το αποτέλεσμα να είναι απλά θεαματικό. Το Πορτοχέλι ”λουσμένο” στο Φως, παρουσίασε μια σειρά εκδηλώσεων που ικανοποίησαν τους δημότες και τους χιλιάδες επισκέπτες που βρέθηκαν τον τόπο μας.

Το Πορτοχέλι στολισμένο και λαμπερό υποδέχθηκε με απόλυτη διάθεση φιλοξενίας τον κόσμο που το τίμησε, επιλέγοντας τον προορισμό για τις διακοπές των ημερών του Πάσχα. Η χαρά κα η συγκίνησή μας μεγάλη, από τα θετικά σχόλια που εισπράξαμε για την εικόνα, που μετά από σκληρή δουλειά, παρουσιάσαμε στους φιλοξενούμενούς μας.

Υπεύθυνοι των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκαν στο Πορτοχέλι ήταν ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κων/νος Κόκκαλης και η Αντιδήμαρχος του Δήμου Λούμη Γιαννικοπούλου Αγγελική.

Χωρίς την καταλυτική συμβολή και βοήθεια κάποιων ανθρώπων δεν θα μπορούσαμε να πραγματοποιήσουμε ότι είχαμε στο μυαλό μας και ότι σχεδιάσαμε.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Γιάννη Λούμη για όλες τις θαλάσσιες εργασίες με την τοποθέτηση πλωτών εξεδρών στη θάλασσα, για τις πυροδοτήσεις και το στήσιμο των βεγγαλικών που φώτισαν κυριολεκτικά τον ουρανό. Τον κ. Αντώνη Ρεμούνδο που με την φωνή του στην αφήγηση ”μάγεψε” τους επισκέπτες μας. Τον Πολιτιστικό Σύλλογο Φάρο και τον Πρόεδρο του κ. Παύλο Βαφειάδη για την εξαιρετική συμβολή τους στις εκδηλώσεις. Τον κ. Λευτέρη Φωστίνη για την παροχή μιας πλωτής εξέδρας, το κατάστημα ”Κρητικός”, τους Αδελφούς Αλεξάνδρου και τον κ. Δημήτρη Κοτσοβό για την προμήθεια υλικών.

Ευχαριστούμε θερμά για την οικονομική ενίσχυση τον Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου και τον Πρόεδρό του κ. Τζώρτζη Παπαναστασίου, τους κ.κ. Κώστα Γούτο, Γιώργο Δημ. Κοτσοβό, Τάσο Σερέτη, Ζαχαρία Γιαννακόπουλο, τα Ξενοδοχεία AKS Portoheli & Hinitsa, Nautica Bay και Rozos και τους ιδιοκτήτες των  καταστημάτων του Πορτοχελίου, καθώς και την εταιρεία «ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ Α.Ε.» (Μαρίνα), οι οποίοι ανάλογα με τις δυνατότητές τους ο καθένας συνέβαλαν στην ολοκλήρωση των εκδηλώσεων.

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού

Αγγελική Λούμη – Γιαννικοπούλου