24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Δελτία Τύπου | 03 Ιουλίου 2023
”Porto Heli Run Summer Experience 2023″

Κρανίδι, 03.07.2023

Δελτίο Τύπου

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν για 5η χρονιά οι Αγώνες Δρόμου, ”Porto Heli Run Summer Experience 2023, Εκδηλώσεις Αφιερωμένες στην Μνήμη του Μίνωα Κυριακού”, το Σάββατο 1η Ιουλίου 2023 στο Πορτοχέλι.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας και την Τουριστική Επιτροπή Προβολής & Ανάπτυξης , σε συνεργασία με την Κοινότητα Πορτοχελίου.

Οι Εκδηλώσεις ξεκίνησαν το Σάββατο το πρωί με το ”Ververoda  Easy Trail Run”, έναν αγώνα 11 km, μια κυκλική διαδρομή, με σημείο εκκίνησης τον πεζόδρομο του Πορτοχελίου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας οι Εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με τον παιδικό αγώνα των 500 m και στη συνέχεια ολοκληρώθηκαν με το γνωστό και αγαπημένο σε όλους ”Night Run” των 5 Km.

Η συμμετοχή ήταν εξαιρετικά μεγάλη, με εκατοντάδες  μικρούς και μεγάλους αθλητές να ανυπομονούν  να συμμετάσχουν και να αγωνιστούν στις διαδρομές, κατά την διάρκεια μιας υπέροχης ημέρας στο πανέμορφο Πορτοχέλι του Δήμου Ερμιονίδας.

Οι  αγώνες διεξήχθησαν σε ένα πολύ ευχάριστο και γιορτινό κλίμα που το απόλαυσαν όχι μόνο οι αθλητές αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι. Τα σχόλια που αποκομίσαμε από όλους ήταν πολύ θετικά, γεγονός που μας δίνει το κίνητρο και τη χαρά να αρχίσουμε να σχεδιάζουμε το επόμενο ”Porto Heli Run Summer Experience”, ακόμα πιο βελτιωμένο και πιο επιτυχημένο.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που είναι πάντα αρωγοί σε κάθε προσπάθεια ανάδειξης του τόπου μας.

Τον Μέγα Χορηγό, τον  Όμιλο  ΑΝΤ1 και την Οικογένεια Κυριακού καθώς και την Περιφέρεια Πελοποννήσου, τον  κ. Γιάννη Παπαστεργίου, το Nikki Beach Resort & Spa Portoheli, το Σύλλογο Φίλων Πορτοχελίου (Σ.ΦΙ.Π.), το κατάστημα  ”Ζαχαροπλαστεία Παραδοσιακό”, τον κ. Χαράλαμπο Σκούρτη και τον κ. Φραντζέσκο Δημαράκη.

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν με τις απονομές στους νικητές των αγώνων και τιμήθηκαν οι μεγάλοι με αναμνηστικές πλακέτες για την συνεχή και απρόσκοπτη προσφορά τους στο μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός.  

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας κ. Γιάννης Γεωργόπουλος παρακολούθησε με αμείωτο ενδιαφέρον τους αγώνες, συγχαίροντας και ενθαρρύνοντας μικρούς και μεγάλους αθλητές για την συμμετοχή και την διάκρισή τους.

Τις απονομές έκαναν οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Ερμιονίδας, Αγγελική Λούμη-Γιαννικοπούλου και Γιώργος Πιτσάς, ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Γιώργος Τσεγκής, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πορτοχελίου, κ. Κώστας Κόκκαλης και ο Πρόεδρος του Σ.ΦΙ.Π, κ. Τζώρτζης Παπαναστασίου.

Ευχαριστούμε όλους τους συμμετέχοντες!

Σημασία έχει πάντα η συμμετοχή και να απολαμβάνουμε τη διαδρομή γιατί πρόκειται για μια αθλητική γιορτή για μικρούς και μεγάλους.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους  Μάκη Πίλουρη για τον σχεδιασμό και την σήμανση της κυκλικής διαδρομής των 11 km, τον Δαμιανό Νάκο, τον Μάκη Φωστίνη, την Γωγώ Ελευθερίου, την Μαρίνα Χατζησταύρου, την Βασιλική Μπέκα και την Βίκυ Δημαράκη που δούλεψαν εθελοντικά την ημέρα των αγώνων και το έκαναν με κέφι.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κ. Ελευθέριο Σιδέρη για την άψογη διεκπεραίωση των διαδικασιών στον Όμιλο ΑΝΤ1 και την θετική του ανταπόκριση στην προσπάθεια μας για την ανάδειξη του τόπου μας καθώς και το τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΝΤ1, στην Τζίνα Στασινοπούλου, τον Παναγιώτη Χατζηδαμιανό και τον Ιάκωβο Σταυρινίδη, οι οποίοι κάλυψαν ακούραστα τις εκδηλώσεις.

Προάγουμε τον Αθλητικό Τουρισμό της Ερμιονίδας, ενός τόπου μαγικού που προσφέρεται για αθλητικές δραστηριότητες χειμώνα – καλοκαίρι, ενισχύοντας την τοπική οικονομία και προβάλλοντας τον προορισμό Ερμιονίδα.

Γραφείο Δημάρχου

Porto Heli Run: Αγώνας δρόμου στη μνήμη του Μίνωα Κυριακού

Porto Heli Run στην μνήμη του Μίνωα Κυριακού