21 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Διακήρυξη για Πάρκινγκ στη Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου
Νέα & Ανακοινώσεις | 04 Αυγούστου 2021
Ράδο – Έργα και παρεμβάσεις.

Κρανίδι, 04.08.2021

Ανακοίνωση

Για το Ράδο μας, αυτό τον μικρό και απομακρυσμένο οικισμό του Δήμου, η Δημοτική Αρχή από την ανάληψη των καθηκόντων της, έχει υλοποιήσει αλλά και προγραμματίζει παρεμβάσεις, για την βελτίωση, την ανάπλαση και την προσβασιμότητα του οικισμού.   

Ενδεικτικά αναφέρουμε ενέργειες, όπως :

  1. Επίστρωση δρόμου εντός του οικισμού με τσιμέντο.
  2. Αντικατάσταση κατεστραμμένων επίγειων φωτιστικών στύλων και φωταγώγηση κεντρικών σημείων.
  3. Δημιουργία νέας γραμμής internet, για το παλαιό Δημοτικό Σχολείο.
  4. Καθαρισμός – αποκλαδώσεις στον δημοτικό δρόμο προς Καρατζά.
  5. Έρευνα για την εύρεση χώρου με σκοπό την δημιουργία κεντρικής πλατείας.
  6. Ένταξη στην μελέτη για την αγροτική οδοποιία του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης», του νότιου αγροτικού δρόμου που ξεκινά από τον οικισμό και καταλήγει στην επαρχιακή οδό Επιδαύρου – Κόστας (Ντέρκζα).
  7. Δημοπράτηση του έργου «Αναπλάσεις στους οικισμούς Λουκαϊτίου και Ράδου της Κοινότητας Διδύμων», με πρόβλεψη για νέο ασφαλτοτάπητα εντός του οικισμού και τσιμεντοστρώσεις σε αγροτικές οδούς.

Όλα τα παραπάνω, ο Δήμαρχος Ερμιονίδας τα παρουσίασε αναλυτικά σε στέλεχος της ΝΕΔΥΠΕΡ που τον επισκέφθηκε και του παρέδωσε επιστολή με σκέψεις και προτάσεις για το Ράδο.

Κάθε Κοινότητα και Οικισμός της Ερμιονίδας τυγχάνει της αμέριστης προσοχής μας και προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και να επιλύουμε προβλήματα και να δημιουργούμε νέα έργα και παρεμβάσεις για την βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Γραφείο Δημάρχου