23 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση για την 26η/2024 τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Δήμου Ερμιονίδας
Δελτία Τύπου | 17 Σεπτεμβρίου 2018
Στο Πόρτο Χέλι διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (15 και 16/09) ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018.

jetski3

Στο Πόρτο Χέλι διεξήχθη το Σαββατοκύριακο (15 και 16/09) ο 3ος αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος τζετ σκι 2018.

Ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Σφυρής, δήλωσε:

«Υποδεχθήκαμε και φέτος το Πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Πόρτο Χέλι που είναι μια ιδανική θαλάσσια πίστα για θαλάσσια αθλήματα, που γίνονται κοντά στη στεριά και από όπου είναι εύκολη και εντυπωσιακή η παρακολούθηση των αγώνων.

jetski1Για άλλη μια χρονιά η Ελληνική Λέσχη Ταχυπλοῒας (ΕΛΤ) ενέταξε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα το Πόρτο Χέλι με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων του τζετ σκι.»

Τις απονομές εκ μέρους του Δήμου Ερμιονίδας, της Δημοτικής Κοινότητας Πόρτο Χελίου και Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας έκαναν, αντίστοιχα, ο Δήμαρχος, κ. Δημήτρης Σφυρής, η Κοινοτική Σύμβουλος Πόρτο Χελίου και μέλος του Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου  Ερμιονίδας, κα Ελίνα Βαρσοπουλου-Σερέτη και ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της  Κοινωφελούς Επιχείρησης Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας, κ. Μάνος Παπαδημητριου.

jetski2

jetski5

Η ΕΛΤ πρoσέφερε αναμνηστικές πλακέτες στο Δήμο, στη Δ.Κ. Πόρτο Χελίου, στο Λιμεναρχείο και στην Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας.

jetski4