21 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Ο κ. Μαργέτας να συνετίσει τους αιρετούς της παράταξής του, οι οποίοι υπερβαίνουν τα καθήκοντά τους και διχάζουν την τοπική κοινωνία με τις ενέργειές τους
Νέα & Ανακοινώσεις | 16 Απριλίου 2024
Συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Κρανίδι, 16.04.2024

Ανακοίνωση

Σε συμβολικό αποκλεισμό της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου θα προχωρήσουν την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 από τις 9:00 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., η διοίκηση του Δήμου Ερμιονίδας, ο δικηγορικός σύλλογος Ναυπλίου, ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων Αργολίδας και κάτοικοι της Ερμιονίδας, ως διαμαρτυρία για το κλείσιμο του Ειρηνοδικείου στο Κρανίδι.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις έως ότου πετύχουμε τον στόχο μας, που είναι η αναβάθμιση του ιστορικού Ειρηνοδικείου Μάσσητος Κρανιδίου σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο και καλούμε τους δημότες και τους κατοίκους της Ερμιονίδας να συμπαρασταθούν στον δίκαιο αγώνα μας, δίνοντας βροντερό παρών αύριο έξω από το Ειρηνοδικείο Μάσσητος Κρανιδίου.

Όλοι μαζί λέμε Όχι στην υποβάθμιση της Ερμιονίδας, στην ταλαιπωρία και στις οικονομικές απώλειες των κατοίκων της και συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την τελική δικαίωση.

Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας,

Ιωάννης Γεωργόπουλος