16 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου την Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Δελτία Τύπου | 04 Ιουνίου 2020
Συνάντηση εμπλεκομένων φορέων για την πορεία του Αποχετευτικού στην Κοινότητα Πορτοχελίου

Κρανίδι, 04.06.2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Στο Κοινοτικό Κατάστημα Πορτοχελίου συζητήθηκε χθες εκτενέστατα, η πορεία του έργου της Αποχέτευσης στο Πορτοχέλι.

Έπειτα από πρόσκληση του Δημάρχου Ερμιονίδας, κ. Γ. Γεωργόπουλου, παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, κ. Γ. Μαλτέζος, ο αρμόδιος θεματικός Αντιπεριφερειάρχης και μέλος της Επιτροπής Παρακολούθησης του έργου, κ. Γ. Μαντζούνης, η Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αργολίδας, κα Κ. Καχριμάνη, ο επιβλέπων μηχανικός του έργου, κ. Φ. Κουτσουρόπουλος, η Αντιδήμαρχος, κα Αγγ. Λούμη – Γιαννικοπούλου και ο Πρόεδρος του Συμβουλίου της Κοινότητας Πορτοχελίου, κ. Κ. Κόκκαλης.

Συζήτησαν και αξιολόγησαν την πορεία εκτέλεσης του έργου, καθώς και όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία ενόψει της επίσημης έναρξης της τουριστικής περιόδου. Βρέθηκαν λύσεις για άμεσες παρεμβάσεις ως προς την βελτίωση της εικόνας του Πορτοχελίου για την καλοκαιρινή περίοδο, αλλά συζητήθηκαν και θέματα που σχετίζονται με την συνέχιση των εργασιών και την αποπεράτωση του έργου.

Η ολοκλήρωση του σημαντικού αυτού έργου απαιτεί υπομονή και συνεργασία με ταυτόχρονη τήρηση των δεσμεύσεων όλων των εμπλεκομένων φορέων για την όσο το δυνατόν συντομότερη εκτέλεση του έργου και την οριστική επαναφορά της προτέρας κατάστασης.

 

Γραφείο Δημάρχου