24 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 5ης/2024 συνεδρίασης του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Ηλιοκάστρου
Δελτία Τύπου | 12 Δεκεμβρίου 2021
Συνάντηση με τον Υφυπουργό Γ. Αμυρά.

Κρανίδι, 12/12/2021

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου ο Υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς επισκέφθηκε το Νομό μας, έπειτα από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.

Ο Υφυπουργός αφού επισκέφτηκε υπηρεσίες κι σημεία σχετικά με τον τομέα ευθύνης του, συναντήθηκε στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με το περιβάλλον, την ενεργεία κ.α .

Στην συνάντηση το Δήμο Ερμιονίδας εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Αριστείδης Μπίμπας ο οποίος έθεσε στον Υφυπουργό θέματα σχετικά με την ενεργειακή κρίση, την κλιματική αλλαγή και τους δασικούς χάρτες.

Ο Υφυπουργός αφού άκουσε ξεχωριστά τον καθένα από τους συμμετέχοντες στην συζήτηση έδωσε απαντήσεις, προσδιόρισε μελλοντικές συνεργασίες και παρουσίασε τις προτάσεις του Υπουργείου για την επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει έπειτα από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Τέλος αναφέρθηκε στο σχέδιο δράσης για την προστασία και ανάδειξη των υδροβιοτόπων, τον λιμνοθαλασσών και των natura περιοχών της Αργολίδας.

Γραφείο Δημάρχου