25 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση- Αναδρομική Έκθεση ζωγραφικής Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου στην Ερμιόνη
Δελτία Τύπου | 14 Ιουνίου 2024
Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 14.06.2024

Δελτίο Τύπου

Συνεχίζονται από τον Δήμο Ερμιονίδας, οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης τοπικών φθορών των δημοτικών οδών με ταπίδια (επουλώσεις λάκκων) και ασφαλτοστρώσεις τμημάτων του οδικού δικτύου στις  Δημοτικές Κοινότητες Κρανιδίου και Φούρνων του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, πραγματοποιήθηκαν παρεμβάσεις στο  οδικό δίκτυο της οδού Διονυσίου Βούλγαρη (περιοχή «Σουρούνη») στο κέντρο της Πόλης, καθώς και στη δημοτική οδό πίσω από το παλαιό κατάστημα Ο.Τ.Ε Κρανιδίου.

Επίσης, εργασίες πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή του «Λαμπαγιαννά» της Δημοτικής Κοινότητας Φούρνων του Δήμου Ερμιονίδας με την ασφαλτόστρωση τμήματος οδικού δικτύου.

Επισημαίνεται ότι ξεκίνησαν εργασίες επισκευής του οδικού δικτύου στην περιοχή «Σαλάντι» της Δημοτικής Κοινότητας Διδύμων, που είχε υποστεί σοβαρές βλάβες από την κακοκαιρία «Daniel» τον Σεπτέμβριο του 2023.

Το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα εντατικοποιηθούν και διευρυνθούν οι εργασίες αποκατάστασης των δημοτικών οδών και στις υπόλοιπες Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου μας.

Η Δημοτική Αρχή εργάζεται μεθοδικά και προχωρά σε πλήθος παρεμβάσεων, προκειμένου να διευκολύνει την καθημερινότητα, να αναβαθμίσει την ποιότητα ζωής των δημοτών και να βελτιώσει τις υποδομές του Τόπου μας.

Γραφείο Δημάρχου