14 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής και αποκατάστασης του οδικού δικτύου στις Δημοτικές Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας
Νέα & Ανακοινώσεις | 12 Νοεμβρίου 2021
«Συντήρηση του Δημαρχείου Ερμιονίδας στο Κρανίδι»

Κρανίδι, 12.11.2021

Ανακοίνωση

Στο Δημαρχείο Ερμιονίδας, την Τετάρτη 10.11.2021 ανατέθηκε σε ανάδοχο και υπογράφηκε η Σύμβαση Κατασκευής του Έργου «Συντήρηση κτηρίου Δημαρχείου Κρανιδίου», προϋπολογισμού 68.848,51 €.

Σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 10/2021 Τεχνική Έκθεση – Περιγραφή του Τμήματος Τεχνικών Έργων, Ύδρευσης, Αποχέτευσης του Δήμου μας για το ανωτέρω έργο, προβλέπονται εργασίες για την συντήρηση του κτηρίου, όπως : Εργασίες επισκευής και αντικατάστασης κουφωμάτων, συντήρησης σιδεριών, πλήρης ανακατασκευή λουτρού ισογείου, επισκευές των δύο γραφείων του ισογείου, υγρομόνωση όλων των δωμάτων του κτηρίου, εξωτερικοί χρωματισμοί τμημάτων, αντικατάσταση κιγκλιδωμάτων, κ.λπ..

Το Δημαρχείο έχει την τύχη να στεγάζεται σε ένα εξαιρετικό κτήριο που αποτυπώνει την παραδοσιακή αρχιτεκτονική του τόπου μας. Σεβόμενοι λοιπόν την ιστορία του και γνωρίζοντας ότι στους χώρους του φιλοξενούνται δημότες, επισκέπτες και προσκεκλημένοι,  φροντίζουμε ώστε οι εργασίες επισκευής και συντήρησης που θα εκτελεστούν, να αποδώσουν την μέγιστη λειτουργική και αισθητική χρήση του δημοτικού κτηρίου σε σύντομο χρονικό διάστημα.

 Η επισκευή και η συντήρηση των δημοτικών και κοινοτικών κτηρίων είναι υποχρέωση προς τους πολίτες. Φροντίζουμε, συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε τις  εργασίες,  με αμέριστη ευαισθησία και προσοχή.

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος