17 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συλλυπητήριο Ψήφισμα του Δ.Σ. του Δήμου Ερμιονίδας για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κρανιδίου Γεώργιου Φραγκούλη
Δελτία Τύπου | 02 Μαρτίου 2023
Τεχνικές παρεμβάσεις σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας

Κρανίδι, 02.03.2023

Δελτίο Τύπου

Σε εξέλιξη βρίσκονται καθημερινά, μικρά και μεγάλα έργα σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου Ερμιονίδας, όπως τσιμεντοστρώσεις, αποκαταστάσεις δρόμων, αντιπλημμυρικά τεχνικά έργα κα.

Ολοκληρώθηκαν δύο έργα ζωτικής σημασίας στις Κοινότητες Πορτοχελίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Ειδικότερα, υλοποιήθηκε η ανακατασκευή αντιπλημμυρικού τεχνικού έργου και η αποκατάσταση του δρόμου στην περιοχή «Βερβερόντα» της Κοινότητας Πορτοχελίου. Έγιναν εργασίες τοποθέτησης ειδικών τσιμενταγωγών για τη διευθέτηση όμβριων  υδάτων, καθώς και  εργασίες αποκατάστασης του δρόμου με τσιμεντόστρωση.

Πρόκειται για ένα έργο που έγινε στα πλαίσια της πρόληψης έναντι των ολοένα και αυξανόμενων ακραίων καιρικών φαινομένων, λόγω της κλιματικής αλλαγής και έχει ως στόχο να δημιουργήσει συνθήκες ασφάλειας για τις περιουσίες, τις δημόσιες υποδομές και το περιβάλλον.

Επιπλέον, στην Κοινότητα Ερμιόνης ολοκληρώθηκε η αποκατάσταση τμήματος δρόμου στην περιοχή «Κουβέρτα». Πραγματοποιήθηκαν εργασίες τσιμεντόστρωσης με οπλισμένο σκυρόδεμα και επιλύθηκε ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του οικισμού, οι οποίοι αντιμετώπιζαν προβλήματα με τη διέλευση των οχημάτων τους.

Παρόμοιες Τεχνικές παρεμβάσεις του Δήμου Ερμιονίδας  έχουν προγραμματιστεί να εκτελεστούν στο άμεσο μέλλον σε όλες τις Κοινότητες, προκειμένου να βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών μας σε όλη την Ερμιονίδα.

Η Δημοτική Αρχή συνεχίζει να προχωρά σε μεγάλες και μικρές παρεμβάσεις, με απώτερο στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των υποδομών όλων των Κοινοτήτων του Δήμου μας.

Το έργο για την Ερμιονίδα και την Κοινωνία δε σταματά ποτέ!

Γραφείο Δημάρχου

Κοινότητα Πορτοχελίου:

Κοινότητα Ερμιόνης: