16 Μαΐου 2024 Τελευταία ανάρτηση:6η Πρόσκληση 2024 για τακτική συνεδρίαση
Νέα & Ανακοινώσεις | 02 Δεκεμβρίου 2020
Τηρούμε τα μέτρα προστασίας και μένουμε ασφαλείς.
Κρανίδι, 02.12.2020
Ανακοίνωση
Αγαπητοί συνδημότες,
Ως είναι γνωστό, τα κινητά κλιμάκια του ΕΟΔΥ έλαβαν δείγματα και από τα αποτελέσματα προέκυψαν νέα επίσημα καταγεγραμμένα κρούσματα, σε κατοίκους της Κοινότητας Διδύμων.
Ευχή όλων μας είναι η ταχεία ανάρρωση των συμπολιτών μας.
Λαμβάνοντας υπόψη την πρότερη εμπειρία μας από τις εξελίξεις στον Δήμο μας, στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο, είμαστε εν μέσω της “μάχης” που καλούμαστε να δώσουμε με την πανδημία.
Απαιτείται συλλογική και ατομική ευθύνη έτσι όπως προβλέπεται από τα Επιστημονικά Πρωτόκολλα ώστε να βγούμε νικητές.
Με το ίδιο λοιπόν αίσθημα ευθύνης, που πρέπει να μας χαρακτηρίζει, συνεχίζουμε να τηρούμε όλα εκείνα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής προστασίας.
Όσον αφορά τον Δήμο Ερμιονίδας, θέλω να τονίσω ότι δεν συντρέχει λόγος πανικού και είναι απαραίτητη η αυστηρή τήρηση των μέτρων και των οδηγιών.
Αγαπητοί συνδημότες,
Η ενημέρωση για τα επισήμως καταγεγραμμένα κρούσματα, γίνεται αρμοδίως από τον ΕΟΔΥ, και όχι στον Δήμο ή την Δημοτική Αρχή.
Είμαι σε καθημερινή επικοινωνία με τους Επιστήμονες, παρακολουθώ προσωπικά τις εξελίξεις και σε οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για την αναλυτική και διεξοδική σας ενημέρωση για ένα μείζον θέμα που άπτεται της Δημόσιας Υγείας.
Τηρούμε τα μέτρα, μένουμε ασφαλείς και προστατεύουμε το μείζον αγαθό της Δημόσιας Υγείας.
 
Ο Δήμαρχος
 
Γιάννης Γεωργόπουλος