18 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ στο ΟΠΣΑΑ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ανοιχτή Αγορά)
Δελτία Τύπου | 01 Αυγούστου 2023
Υπεγράφη η Σύμβαση Κατασκευής Έργου “Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ Κρανιδίου και Ερμιόνης”

Κρανίδι, 01.08.2023

Δελτίο Τύπου

Υπεγράφη χτες, Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023, από τον Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ι. Γεωργόπουλο και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας,  η Σύμβαση κατασκευής έργου  «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» με προϋπολογισμό ύψους 83.278,40, η οποία χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Το Έργο «Εκσυγχρονισμός των ΚΕΠ» σύμφωνα με το Εθνικό Σχέδιο Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας Ελλάδας 2.0, προβλέπει εργασίες γενικής επισκευής, ανακαίνισης και αναβάθμισης υλικοτεχνικού εξοπλισμού των Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) Κρανιδίου και Ερμιόνης του Δήμου Ερμιονίδας.

Αποστολή  των ΚΕΠ είναι να προσφέρουν υπηρεσίες  υψηλής ποιότητας προς τους πολίτες, τις επιχειρήσεις και αποτελούν  δίαυλο επικοινωνίας και συνεργασίας της πολιτείας με τον πολίτη.

Ως Δημοτική Αρχή, λοιπόν, αναγνωρίζουμε ότι η διατήρηση της ποιότητας των υπηρεσιών από τα ΚΕΠ απαιτεί συνεχείς επενδύσεις σε πολλαπλά επίπεδα, όπως κτηριακές και τεχνολογικές υποδομές.

Με τις εν λόγω εργασίες θεωρείται βέβαιο ότι θα βελτιωθούν σημαντικά τόσο οι χώροι, όπου στεγάζονται τα ΚΕΠ, όσο κυρίως η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πολίτες μας.

Οι προσπάθειες για τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας και η καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών δεν σταματούν ποτέ.

Γραφείο Δημάρχου