18 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ στο ΟΠΣΑΑ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ανοιχτή Αγορά)
Δελτία Τύπου | 23 Μαρτίου 2022
Υπογραφή της Προγραμματικής Σύμβασης με τίτλο «ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ» προϋπολογισμού ύψους 1.500.000 ευρώ.

Κρανίδι, 23.03.2022

Δελτίο Τύπου

Χθες Τρίτη 22.03.2022 στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Παναγιώτης Νίκας υπέγραψε με τον Δήμαρχο Ερμιονίδας κ. Γιάννη Γεωργόπουλο την Προγραμματική Σύμβαση «Αθλητικό Κέντρο Κρανιδίου» προϋπολογισμού ύψους 1.500.000 ευρώ, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αργολίδας, κ. Δημήτρη Σχοινοχωρίτη, του Προέδρου του ΠΕ.ΣΥ., κ. Γιάννη Μαλτέζου, του Εντεταλμένου για τον Αθλητισμό Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Γιάννη Μαντζούνη, και του Περιφερειακού Συμβούλου, κ. Βασίλη Σιδέρη.

Ένα ιδιαίτερο και σημαντικότατο έργο για τον Δήμο Ερμιονίδας και το Κρανίδι, το οποίο εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων ΠΔΕ/2021, γίνεται πραγματικότητα! Η  δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου σε ιδιοκτησία του Δήμου, στο Κρανίδι, μετά από την δωρεά του αείμνηστου Ηλία Φωστίνη.

Η υλοποίηση ενός τόσο αξιόλογου έργου αθλητισμού και πολιτισμού στην πρωτεύουσα του Δήμου μας, δίνει πνοή στην ανάπτυξη ολόκληρης της Ερμιονίδας. Η κατασκευή του «Αθλητικού Κέντρου Κρανιδίου», ενός έργου εξαιρετικού προς όφελος των πολιτών, αναβαθμίζει όχι μόνο τις αθλητικές υποδομές και εγκαταστάσεις αλλά επίσης προάγει τον πολιτισμό και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων που απολαμβάνουν τις υπηρεσίες του έργου. 

Ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Π. Νίκα, τους νυν και πρώην Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Δ. Σχοινοχωρίτη, και Ι. Μαλτέζο, τον Εντεταλμένο για τον Αθλητισμό Π.Σ. κ. Ι. Μαντζούνη, καθώς και όλους όσους συνετέλεσαν στην προώθηση και τον προγραμματισμό υλοποίησης ενός από τα μεγαλύτερα έργα στην Ερμιονίδα.   

Επίσης χθες, υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια προκατασκευασμένων αποδυτηρίων στα γήπεδα Διδύμων και Κοιλάδας του Δήμου Ερμιονίδας, προϋπολογισμού ύψους 104.160 ευρώ.

Η εξέλιξη μας εμπνέει αισιοδοξία για όλες τις μελλοντικές ενέργειες προς εκπόνηση μελετών και υλοποίηση σημαντικών έργων ανάπτυξης στην Ερμιονίδα.

Με προσήλωση στο πρόγραμμά μας, κάνουμε πράξη τις υποσχέσεις και υλοποιούμε τους στόχους μας, για την Ερμιονίδα της ανάπτυξης και της ευημερίας.

Γραφείο Δημάρχου