Αθλητικό Διήμερο στον Δήμο Ερμιονίδας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΡΑΝΙΔΙ 23/11/2015

9

Αθλητικές εκδηλώσεις διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε στο Δήμο Ερμιονίδας, οι οποίες διοργανώθηκαν από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας, την Δημοτική Κοινότητα Πορτοχελίου και την Τοπική Κοινότητα Κοιλάδας.

12

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. διεξήχθη ο 8ος  Ποδηλατικός Αγώνας Ερμιονίδας «Χρήστος Σκορδής» με τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών (αγώνας 5 χιλιομέτρων), με εκκίνηση το Κρανίδι και τερματισμό στην Κοιλάδα και τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών (αγώνας 33 χιλιομέτρων), με εκκίνηση το  Κρανίδι και τερματισμό στο Πορτοχέλι, μέσω Ερμιόνης.

1413

Την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 και ώρα 10:00π.μ. διεξήχθη στο Πορτοχέλι ο 3ος Αγώνας Δρόμου “Βερβερόντα” με τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών (αγώνας 1,5 χιλιομέτρου) και τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών (αγώνας 10 χιλιομέτρων).

7

Τις απονομές έκαναν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής, η Αντιδήμαρχος Ερμιονίδας Κέλλη Φωστίνη, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Πορτοχελίου Μανώλης Τριγκάκης, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Κοιλάδας Παναγιώτης Φλωρής και ο συμπατριώτης μας Σπαρταθλητής Γιώργος Φασιλής.

1

15

Το αθλητικό διήμερο στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία αφού οι συμμετοχές των αγωνιζομένων ξεπέρασαν τις 250 και τους αγώνες παρακολούθησαν πολλοί δημότες και επισκέπτες της περιοχής.

Ο Δήμος Ερμιονίδας ευχαριστεί για την άψογη διοργάνωση την Οργανωτική Επιτροπή, του εθελοντές, τους χορηγούς και το Α.Τ. Κρανιδίου.

18

16

19

11

17

21

23

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>