ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Α” ΒΑΘΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΘΕΑΤΡΩΝ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ
Α΄ ΒΑΘΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ
ΘΕΑΤΡΩΝ & ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΩΝ
ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ, Ν. ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Ταχ. Δ/νση: Μελίνας Μερκούρη 11
Τ.Κ.: 21300 Κρανίδι
Πληροφ. : Ξένια Γκούμα
Τηλ: 2754360019
Fax: 2754023668
Κρανίδι, 06/07/2016
Αριθμ. Πρωτ: 6014

Προς : Τα τακτικά μέλη του Α΄/θμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων Δήμου Ερμιονίδας

1. κ. Νούλα Δημήτριο, Α/Β του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπλίου με αναπληρωτή του τον κο Ηλιόπουλο Βασίλη, Υ/Β, του Α.Τ. Άργους .
2. κ. Ταμπάκη Αθανάσιο, Ανθυποπυραγό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ναυπλίου με αναπληρωτή του τον κ. Μπούνο Θεοδόσιο , Ανθυποπυραγό της ίδιας υπηρεσίας.
3. κ. Σοφό Γεώργιο , μέλος του Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου Άργολίδας (Άργος) εκπρόσωπο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Θεάματος & Ακροάματος, με αναπληρωτή του τον κ. Κολεβέντη Φώτιο, Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας.
4. κα Κατσαφάρα Δήμητρα, Πολιτικό Μηχανικό της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αργολίδας, με αναπληρώτριά της την κα Γκαύρου Βασιλική, Αρχιτέκτονα Μηχανικό, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
5. κ. Κορούλη Γεώργιο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό της Δ/νσης Ανάπτυξης της Π.Ε. Αργολίδας, με αναπληρωτή του τον κ. Καραγιάννη Γεώργιο, Ηλεκτρολόγο Μηχανικό, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας.
6. κ. Καραφωτιά Γεώργιο, Επόπτη της Δημόσιας Υγείας της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας & Κοιν/κής Μέριμνας της Π.Ε. Αργολίδας, με αναπληρωτή του τον κ. Βραχνό Σπυρίδωνα , Επόπτη Δημόσιας Υγείας, υπάλληλο της ίδιας υπηρεσίας

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σε συνέχεια του από 06.07.2016 Πρακτικού του Α΄/Βάθμιου Συμβουλίου Επιθεώρησης Θεάτρων και Κινηματογράφων ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ , σας καλούμε εκ νέου να προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα Κρανιδίου την Παρασκευή 08-07-2016 και ώρα 11:30 για να προβούμε σε συνεδρίαση (χωρίς αυτοψία) για τη χορήγηση γνωμοδότησης επί του αιτήματος της Μουραφέτη Κων/νας περί προσθήκης τριών νέων παιχνιδιών (Σφυρί, Ροτόντα και Ψάρεμα) στην άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας ψυχαγωγικών παιδειών του Λούνα Παρκ που έχει εκδοθεί στην ανωτέρω ενδιαφερόμενη στο Πόρτο Χέλι .
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παρευρεθείτε, παρακαλούμε να ενημερώσετε τον αναπληρωτή σας.

Η Αναπληρώτρια του Προέδρου

ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΗΤΣΟΥ

Σχολιάστε

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιτρέπονται τα εξής στοιχεία και ιδιότητες HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>