25 Ιουλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Πρόσκληση- Αναδρομική Έκθεση ζωγραφικής Ανθούλας Λαζαρίδου – Δουρούκου στην Ερμιόνη
Επικαιρότητα | 05 Οκτωβρίου 2020
Αποστολή βοήθειας στο Μουζάκι Καρδίτσας

Κρανίδι, 05.10.2020

AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

     Κατόπιν της συντονισμένης προσπάθειας και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, συλλέχθηκαν 9 τόνοι τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες από τον κυκλώνα «Ιανό», τα οποία μεταφέρθηκαν χθες στον Δήμο Μουζακίου.

     Η αποστολή του Δήμου Ερμιονίδας ξεκίνησε νωρίς χθες το πρωί και περίπου στις 13.00 το μεσημέρι συναντήσαμε τον Δήμαρχο Μουζακίου Θεοφάνη Στάθη και παραδώσαμε «τους καρπούς» της προσπάθειάς μας, με την ευχή το Μουζάκι να ξεπεράσει γρήγορα της πληγές του Ιανού.

     Οι εικόνες που αντικρίσαμε από κοντά είναι πολύ διαφορετικές και δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος της καταστροφής. Χαμένες περιουσίες, ανυπολόγιστου κόστους ζημιές σε κτίρια και υποδομές και μεγάλες «πληγές» στους ανθρώπους της περιοχής.

     Αφού παραδώσαμε την αποστολή μας, ευχηθήκαμε στον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του, κουράγιο και αστείρευτη δύναμη ώστε να εργαστούν με εντατικούς ρυθμούς για την όσο το δυνατό συντομότερη αποκατάσταση των δημιουργηθέντων προβλημάτων στην ευρύτερη περιοχή.

     Όλη η δράση αυτή στηρίχθηκε σε ευαισθητοποιημένους πολίτες, κοινωνικές ομάδες και επαγγελματίες – επιχειρηματίες που αγκάλιασαν το εγχείρημα και συνέδραμαν καθοριστικά στην προσπάθεια. Καθοριστική ήταν η βοήθεια των εθελοντριών της ομάδας Αλληλεγγύης και των υπαλλήλων του Δήμου μας στην προετοιμασία της αποστολής, καθώς και η επαγγελματική μεταφορά των τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης από τον κ. Κωνσταντίνο Καλαμαρά.

Ο Δήμαρχος

 

Γιάννης Γεωργόπουλος