18 Ιουνίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΤΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ στο ΟΠΣΑΑ (Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Ανοιχτή Αγορά)
Ερμιονίδα 1821-2021 | 23 Μαρτίου 2021
Διαγωνισμός Λογότυπου για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ερμιονίδας.

Κρανίδι, 23.03.2021

Ανακοίνωση

Η Επιτροπή Σχεδιασμού Επετειακών Εκδηλώσεων «Ερμιονίδα 2021» διεξάγει ανοιχτό διαγωνισμό λογότυπου από 25 Μαρτίου έως και 15 Απριλίου 2021 και καλεί τους μαθητές των Γυμνασίων, Λυκείων, ΕΠΑΛ και ΕΕΕΕΚ του Δήμου Ερμιονίδας, να δημιουργήσουν ηλεκτρονικά το λογότυπο της Επιτροπής.

Μετά τη λήξη του διαγωνισμού θα ακολουθήσει δημόσια ηλεκτρονική ψηφοφορία για την επιλογή του λογότυπου. Η Επιτροπή θα χρησιμοποιήσει το λογότυπο που θα επιλεγεί στους λογαριασμούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και σε τυχόν υλικό που θα παραχθεί από το Δήμο Ερμιονίδας και την Επιτροπή και θα διανεμηθεί δωρεάν στις εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την ίδρυση του Ελληνικού κράτους. Διευκρινίζεται ότι σε καμία περίπτωση δεν θα χρησιμοποιηθεί το λογότυπο για διαφημιστικούς σκοπούς κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

Όροι συμμετοχής:

  • Το λογότυπο θα πρέπει να δημιουργηθεί ηλεκτρονικά με οποιαδήποτε εφαρμογή για κινητό/τάμπλετ ή υπολογιστή που θα επιλέξει ο κάθε συμμετέχων.
  • Κάθε μαθητής/μαθήτρια μπορεί να συμμετέχει με ένα μόνο λογότυπο.
  • Κάθε συμμετοχή θα αποστέλλεται σε επισύναψη από τον κηδεμόνα του μαθητή/της μαθήτριας (ή τον ίδιο το μαθητή εφόσον είναι ενήλικος) στο e-mail της Επιτροπής ep200ermionidas@gmail.com
  • Στο e-mail που θα αποσταλεί θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ότι ο κηδεμόνας (ή ό ίδιος ο μαθητής εφόσον είναι ενήλικος) επιτρέπει τη δημοσιοποίηση του ονόματος του μαθητή/της μαθήτριας αποκλειστικά και μόνο στο δελτίο τύπου της Επιτροπής μετά τη λήξη του διαγωνισμού. Στο δελτίο αυτό, μετά τη λήξη του διαγωνισμού και της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, δύναται να αναγράφονται με αλφαβητική σειρά όλα τα ονόματα των συμμετεχόντων καθώς και το όνομα του μαθητή/της μαθήτριας του οποίου το λογότυπο θα επιλεγεί μέσω της ψηφοφορίας ως λογότυπο της Επιτροπής ‘Ερμιονίδα 2021’.
  • Η Επιτροπή, προκειμένου να διασφαλιστεί η δυνατότητα συμμετοχής των μαθητών, εξ αιτίας των ιδιαιτέρων συνθηκών της πανδημίας για τα σχολεία, δύναται να μεταβάλει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του διαγωνισμού εφόσον χρειαστεί.
  • Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο παραπάνω e-mail της Επιτροπής.

Παρακαλούνται οι διευθυντές των Γυμνασίου Κρανιδίου, Γυμνασίου Ερμιόνης, ΓΕΛ Κρανιδίου, ΓΕΛ Ερμιόνης, ΕΠΑΛ Κρανιδίου και ΕΕΕΕΚ Ερμιονίδας να διευκολύνουν την ενημέρωση των μαθητών τους  με προώθηση του παρόντος στους γονείς/κηδεμόνες των μαθητών τους και αν είναι δυνατόν με ανάρτηση στην ιστοσελίδα του σχολείου τους.

Εκ μέρους της Επιτροπής

Ο Δήμαρχος

Γιάννης Γεωργόπουλος