30 Ιουνίου 2025 Τελευταία ανάρτηση:Ηλεκτρονικός ανοικτός διαγωνισμός κάτω των ορίων, με σφραγισμένες προσφορές για την ανάδειξη αναδόχου-ων εκτέλεσης της Σύμβασης υπηρεσιών: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 220.995,00 € προ ΦΠΑ (274.033,80 € με ΦΠΑ), η οποία απαρτίζεται από τα ακόλουθα τμήματα: ΤΜΗΜΑ Α΄: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ (Α.Σ.Α.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Μ.Α. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟΝ Σ.Μ.Α. ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ» ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 12/2025 ΠΡΟϔΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 180.995,00 € ΠΡΟ ΦΠΑ ΗΤΟΙ 224.433,80€ ΜΕ ΦΠΑ. ΤΜΗΜΑ Β΄: «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΩΝ (Α. ΣΥΣ.) ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Μ.Α. ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ Κ.Δ.Α.Υ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ» ΑΡΙΘΜ. ΜΕΛΕΤΗΣ: 13/2025 ΠΡΟϔΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 40.000,00 € ΠΡΟ ΦΠΑ ΗΤΟΙ 49.600,00€ ΜΕ ΦΠΑ. Τα σχετικά αρχεία του διαγωνισμού έχουν ως κάτωθι:
Επικαιρότητα | 26 Απριλίου 2017
Η Ερμιονίδα ως γαστρονομικός προορισμός

Άμεσα ξεκινά η υλοποίηση του προγράμματος τουριστικής ανάπτυξης της Ερμιονίδας στον τομέα της γαστρονομίας και της προώθησης των τοπικών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμαρχος, Δημήτρης Σφυρής, ξενάγησε το Γιώργο Πίττα στην Ερμιονίδα.

Ο Γιώργος Πίττας από το 2010, ως μέλος του Δ.Σ. του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.), είναι επικεφαλής του «ελληνικού πρωινού», ενός προγράμματος που επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική παράδοση και αποσκοπεί να αναδείξει τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των τοπικών προϊόντων και της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά ξενοδόχους και τοπικούς παραγωγούς. Συγγραφέας 6 βιβλίων, δημιουργεί το 2015 το greekgastronomyguide.gr, όπου και επιχειρεί να παρουσιάσει την ελληνική γαστρονομία στο όλον της.

gastronomy