06 Ιουνίου 2025 Τελευταία ανάρτηση:Ο Δήμος Ερμιονίδας εντάσσεται στο πρόγραμμα «Κατασκευή έξυπνων πρότυπων διαβάσεων σχολείων με στόχο την δημιουργία ασφαλούς περιβάλλοντος διάβασης μαθητών και αύξηση επιπέδου οδικής ασφάλειας των οδών που εφάπτονται με τα σχολεία».
Νέα & Ανακοινώσεις | 20 Ιουλίου 2021
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας στην Παρουσίαση της νέας ΚΑΠ 2021 – 2027

Κρανίδι, 20.07.2021

Ανακοίνωση

Στην Τρίπολη χθες το απόγευμα, ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε για την Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ 2021 – 2027) σε συνδιάσκεψη που οργάνωσε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων.

Στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, ως μία ιδιαίτερα σημαντική αγροτική παραγωγική περιοχή, οι στόχοι και η πιστή εφαρμογή της νέας ΚΑΠ, αποτελούν μονόδρομο για την στήριξη και την προώθηση του αγροτικού τομέα, ο οποίος μαζί με τον τουρισμό είναι οι εθνικοί πυλώνες της οικονομίας της χώρας μας.

Γραφείο Δημάρχου