18 Απριλίου 2024 Τελευταία ανάρτηση:Συμβολικός αποκλεισμός της εισόδου του Ειρηνοδικείου “Μάσσητος” Κρανιδίου
Επικαιρότητα | 01 Ιουλίου 2022
Παρουσίαση Προγράμματος Πολιτιστικών Εκδηλώσεων Δήμου Ερμιονίδας 2022.

Κρανίδι, 01.07.2022

Ανακοίνωση

Ο Δήμος Ερμιονίδας και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Πρόνοιας, Πολιτισμού και Παιδείας, παρουσιάζουν και το φετινό καλοκαίρι, το Πρόγραμμα Πολιτιστικών Εκδηλώσεων.

Ο Πολιτισμός αποτελεί θεμέλιο λίθο της εξέλιξης και της ανάπτυξης του ανθρώπου. Ιδιαίτερα τα δύο τελευταία χρόνια, λόγω των συνεχιζόμενων δυσκολιών που επέφερε η υγειονομική συνθήκη του covid – 19, ο Πολιτισμός αποτελεί διέξοδο και ανάγκη για όλους μας.

Ως Δήμος δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα με σκοπό να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες των πολιτών, ανάγκες ψυχαγωγίας, επιμόρφωσης καλλιέργειας και χαλάρωσης.

Στο Πρόγραμμα συμπεριλάβαμε θεατρικές παραστάσεις, παιδικό θέατρο, μουσικές συναυλίες, φεστιβάλ, εκθέσεις ζωγραφικής κινηματογράφο και άλλα πολλά.

Το καλοκαίρι του 2022 θα συναντηθούν στην Ερμιονίδα η Παράδοση, ο Πολιτισμός και η Ιστορία.

Πλήθος εκδηλώσεων καλούν μικρούς και μεγάλους, να αφήσουν για λίγο πίσω τις έγνοιες της καθημερινότητας, να κάνουν ένα «ταξίδι» στον Πολιτισμό και να μοιραστούν μαζί μας στιγμές χαράς, αισιοδοξίας και ανεμελιάς. Ο Πολιτισμός δεν είναι πολυτέλεια ούτε σπατάλη, είναι επένδυση με πολλαπλά οφέλη σε κοινωνικό, μορφωτικό και οικονομικό επίπεδο.

Για ακόμη μια χρονιά, συμμετέχουμε, φιλοξενούμε και στηρίζουμε αξιόλογες δράσεις με την συνεργασία Συλλόγων και Πολιτιστικών Φορέων.

Το καλοκαιρινό Πολιτιστικό Πρόγραμμα του Δήμου Ερμιονίδας αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση Πολιτισμού και Ψυχαγωγίας. Προσκαλούμε όλους του Δημότες και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας να μοιραστείτε μαζί μας υπέροχες καλλιτεχνικές βραδιές.

Ο Δήμαρχος

Ιωάννης Γεωργόπουλος

 

 – Κάθε άλλη εκδήλωση που δεν συμπεριλαμβάνεται στο καλοκαιρινό πρόγραμμα και θα διοργανωθεί κατά την διάρκεια των πολιτιστικών εκδηλώσεων θα γνωστοποιείται μεμονωμένα διαδικτυακά και με έντυπο υλικό (αφίσες).